Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sportivii medaliați la Campionatul Mondial de Karate au primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim”

Sportivii cluburilor arădene CS Tiger şi CS Banzai Karate Club Arad s-au întors cu medalii şi rezultate excelente de la Campionatul Mondial de Karate WUKF de la Fort Lauderdale (SUA)! România s-a clasat pe locul al II-lea, iar sportivii arădeni de la cluburile au obţinut aproximativ un sfert din cele 141 de medalii ale ţării noastre.

Sportivii medaliați la Campionatul Mondial de Karate au primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim”
Comentează 217

Performanța sportivilor arădeni a fost remarcată de deputatul PNL Sergiu Bîlcea, care le-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, pe scena Teatrului de Vară, pentru rezultate deosebite şi pentru promovarea oraşului nostru. „Mă bucur că aceşti sportivi talentaţi au primit aprecierea arădenilor şi aplauze pe scena Teatrului de Vară! Suntem mândri de ei! În spatele acestor performanțe se află un efort susținut, muncă și pasiune. Este un sport al disciplinei, care necesită concentrare și perseverență”, a spus Sergiu Bîlcea.

Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” a fost gândită pentru a aduce în atenția opiniei publice reușite și fapte care inspiră comunitatea, este o formă de a mulțumi oamenilor care reușesc performanțe deosebite în diferite domenii de activitate.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite