Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sportivi din 10 ţări vor fi prezenţi la „Ziua Judoului Arădean”

În 11 iunie, alături de bine cunoscutul eveniment intitulat „Ziua Judoului Arădean” se va desfăşura şi Euro Liga Regională, competiţie aflată la cea de-a patra ediţie.

Sportivi din 10 ţări vor fi prezenţi la „Ziua Judoului Arădean”
Comentează 0

Evenimentul are loc în sala de sport a UAV cu începere de la ora 09.45. se vor alinia la start nu mai puţin de 400 de judoka la categoria de vârstă sub 16 ani.

„Competiția se va desfășura pe trei suprafețe de luptă, la categoria de vârstă U12-14, iar euroliga la categoriile de U-16. La această competiție vom avea o prezență mai masivă. Va fi un turneu foarte mare, unul de anvergură, ne bucurăm că am reușit să organizăm acest eveniment alături de „Ziua Judoului Arădean” şi sperăm să fie o reuşită” a spus Mihai Telechi, antrenorul coordonator al secţiei de judo CSS Gloria Arad.

Un lucru inedit se va derula și în acest an în cadrul Euroligii Regionale. Din partea sponsorilor echipa care va acumula cele mai multe puncte va pleca acasă cu un premiu în valoare de 500 de euro.

„Suntem bucuroși că la acest eveniment vom avea peste 250 de copii în sală doar din județul Arad, asta înseamnă că Mihai Botez a lăsat ceva în urmă, de aceea vrem să-l omagiem așa cum se cuvine” a spus Silviu Turc, sponsorul oficial al evenimentului

La eveniment şi-au anunşţat participarea sportivi din România,Ungaria, Serbia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Moldova, Bosnia, Muntenegru și Croația.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite