Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sportivele de la C.S. Mistral Arad la Campionatul European de Majorete din Plovdiv

Sportivele de la C.S. Mistral Arad la Campionatul European de Majorete din Plovdiv
Comentează 1

Sportivele de la C.S. Mistral Arad  au reprezentat cu cinste România la Campionatul European de Majorete din Plovdiv (Bulgaria), eveniment desfăşurat în perioada 5 – 8 octombrie 2023.

Sportivele de la Arad  au participat la două secțiuni, accesorii solo juniori, Mocanu Teodora Paula, clasată pe locul 9 și accesorii solo seniori, Mihali Eva Cristina, clasată pe locul 8. Rezultate foarte bune, având în vedere numărul mare de participanți de pe continent, fiecare tara avand dreptul sa participle cu primii trei clasati pe plan național.

Cele două sportive din Arad, au fost și componente în două formații de grup al lotului României, Exhibition corps si Accesories corps. Cu ambele formațiuni echipa României s-a clasat pe locul 7.

Din lotul României au mai făcut parte o formație de Tradițional pompon juniori (locul 6), Tradițional pompon juvenil (locul 4), Tradițional baston juvenil (locul 7)

Campionatul European de Majorete a fost organizat de NBTA Europe (National Baton Twirling Association Europe) eveniment care a atras 1015 sportivi din 12 țări.

Clubul Sportiv Mistral a participat la acest Campionat European in parteneriat cu Centrul Municipal de Cultura Arad.

 

 

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite