Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sperietură soră cu moartea pentru doi soţi din Lipova: un cioban a intrat peste ei în gospodărie și i-a amenințat cu un cuțit

Doi soţi din Lipova au avut parte, ieri, de o sperietură soră cu moartea. S-a întâmplat în jurul orei 17.00, unde un cioban, angajat la o stână din localitate, a sărit gardul unei gospodării și cu un cuțit de bucătărie în mână, a început să-i amenințe pe proprietari, soț și soție. Incidentul ar fi avut la bază o dispută mai veche dintre cioban și familia respectivă, privind accesul pe un teren.

Sperietură soră cu moartea pentru doi soţi din Lipova: un cioban a intrat peste ei în gospodărie și i-a amenințat cu un cuțit
Comentează 0

„Speriați, cei doi soți au sunat imediat la 112, fiind direcționat un echipaj de Jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Lipova, care a ajuns în scurt timp la adresa indicată. Bărbatul, văzând că proprietarii au sunat la 112, a luat-o la fugă într-o direcție necunoscută. Cu semnalmentele primite de la părțile vătămate, jandarmii au plecat în căutarea agresorului și în scurt timp a fost identificat într-o zonă apropiată de locul unde s-a petrecut fapta.

Persoana identificată de către jandarmi, un bărbat de 49 de ani din Lipova, nu a putut da explicații cu privire la fapta săvârșită deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit asupra bărbatului un cuțit identic cu cel descris de către părțile vătămate, fiind ridicat mijloc material de probă”, susţin reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și amenințare. „Actele de sesizare și cuțitul au fost predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor”, au ţinut să precizeze jandarmii.

Fotografia are rol ilustrativ

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite