Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacole online la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, dar numai pe bază de bilet

Reprezentanții Teatrului Clasic „Ioan Slavici” (TCIS) anunță că, începând de duminică, spectacolele online organizate de instituția teatrală arădeană vor putea fi vizionate numai pe baza unui bilet achiziționat în prealabil.

Spectacole online la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, dar numai pe bază de bilet
Comentează 0

„Vă bucurați de spectacol la orice oră doriți. Profitați de confortul de acasă. Și susțineți cultura locală. Toate acestea, cumpărând un bilet pentru spectacolele difuzate de Teatrul Clasic «Ioan Slavici» Arad și Trupa Marionete. Instituția teatrală arădeană anunță că, începând cu data de 20 decembrie, vizionarea spectacolelor difuzate online se va face doar achitând contravaloarea unui bilet”, se anunță într-un comunicat de presă al TCIS.

Potrivit managerului Bogdan Costea, din cauza vremurilor dificile pe care le trăim, cultura locală are nevoie de sprijinul comunității.

Trăim vremuri dificile, iar cultura locală are, mai mult decât oricând, nevoie de sprijinul comunității. Tocmai de aceea, începând cu data de 20 decembrie, spectacolele noastre pot fi vizionate de acasă, din confortul propriei locuințe, achitând contravaloarea unui bilet. Suntem siguri că spectatorii arădeni și nu numai înțeleg importanța acestui gest și vor fi alături de noi, așa cum și noi suntem alături de ei, de atâta vreme, dăruindu-le bucurii teatrale”, afirmă Bogdan Costea.

Biletul pentru spectacolele difuzate online costă 20 de lei. Pentru a intra în posesia unui bilet, trebuie să accesați platforma www.eventim.ro., să alegeți spectacolul pe care doriți să îl vizionați și numărul de bilete. După finalizarea comenzii, veți primi pe mail, un cod de acces. Biletele pot fi cumpărate cu până la 30 de minute înainte de începerea difuzării spectacolului. După acest moment, vânzarea se oprește, iar spectatorii vor primi pe mail, un link pe care îl pot accesa cu codul înscris pe bilet. Linkul de vizionare este activ vreme de 24 de ore, astfel încât, puteți viziona spectacolul oricând în acest interval.

Primele spectacole difuzate cu bilet sunt Capra cu trei iezi” (duminică, 20 decembrie, începând cu ora 11.00) și Totul despre femei”, de Miro Gavran  (duminică, 20 decembrie, începând cu ora 19.00).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite