Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacol tematic “009”, doar pentru doamne și domișoare, susținut de artiștii Flamingo Boys la Arad

Ziua femeii este un excelent prilej de celebrare, iar doamnele și domnișoarele apreciază întotdeauna un spectacol bun, chiar și puțin obraznic. Mantua Lounge Club Arad prezintă, în acest sfârșit de săptămână - sâmbătă 9 martie 2019 – o seară plină de adrenalină marca Cornel Păsat și invitații internaționali Flamingo Boys.

Spectacol tematic “009”, doar pentru doamne și domișoare, susținut de artiștii Flamingo Boys la Arad
Comentează 0

Spectacolul este unul tematic, cu amprenta “009”, artiștii talentati de la Flamingo Boys vor executa o coregrafie aparte, spre răsfățul și încântarea doamnelor și domișoarelor prezente. Sub coordonarea celebrului performer, Cornel Păsat, băieții promit o seară  electrizantă în spatele ușilor închise, spectacolul fiind în exclusivitate adresat reprezentantelor sexului frumos.

Poziționat la km 0 în Arad, Mantua Lounge Club îmbină conceptul de lounge și cel de clubbing prin ambientul deosebit, meniul select și muzica autentică, oferind experiențe memorabile celor care aleg să îi treacă pragul.

Doamnele și domnișoarele vor fi răsfățate cu delicioase cocktailuri și un spectacol ca în filme, cu suspans, eleganță și puțină îndrăzneală.

Detaliile uneri seri speciale de 9 martie 2019 le găsiți aici.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite