Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacol pe ”plaja” din Grădiște

Mai precis pe terenul de beach-volei al CSWestar Arad din Grădiș curtea școlii ” Aron Cotruș” din cunoscutul cartier arădean.

Spectacol pe ”plaja” din Grădiște
Comentează 0

Tot mai la modă în acest anotimp al anului, voleiul pe nisip a adunat în acest wekeend echipe alcătuite din doi jucători , atât la masculin cât și la feminin, toți elevi din categoria cadeți.

Organizatorul CS Westar din Arad, președinte Iosif Wecker , a avut oaspeți din Timișoara, Blaj și București, meciurile disputându-se în cel mai fair- play mod pe toată durata lor.

Ajutat de câțiva voluntari, necesari la arbitraj si tabela de marcaj, Iosif Wecker a fost pe deplin mulțumit atât în ceea ce privește desfășurarea turneului , dar și în ceea ce privește rezultatele obținute de echipele clubului arădean, aflat la începuturile competițiilor acestui gen de sport.

Fetele de CS Westar au obținut două medalii, una de argint ( Diana Micula și Mălina Creț) și cealaltă de bronz( Gabriela Peia și Giulia Botescu) și un loc 4 ( Fekete Briana și Maria Baciu), iar una dintre echipele de băieți, un loc 3 ( Tudor Ursulescu și Răzvan Boroș).

Competițiile de acest gen vor continua la finalul lunii iulie, pe terenul Direcției Județene de Tineret și Sport, din subcetate ( Abel), acestea fiind rezervate sportivilor din categoriile juniori, tineret și seniori.

Galerie foto (21)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite