Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacol la Teatrul de Marionete

Spectacol la Teatrul de Marionete
Comentează 0

Arădenii au avut parte în seara miercuri, de 28 martie, de un spectacol minunat dedicat Zilei Mondiale a Sindromului Down și Zilei Mondiale a Autismului. Evenimentul ,,Să ne bucurăm împreună” și-a propus să ofere o lecție despre ceea ce înseamnă bucuria și iubirea de semeni.

Organizatorii acestei seri au fost : Lions Club Arad Arvensis Branch by LC Drobeta Turnu Severin și Asociația Integra iar colaboratori: Asociația Hope.

A fost o seară complexă din toate punctele de vedere, Clasa de Actorie a Școlii Populare de Arte Arad, ,,Trupa Har”, coordonată de actrița Oltea Blaga ne-a purtat pe aripile timpului din perioada comunistă. Trupa de teatru Ana a Asociației Nevăzătorilor Arad a prezentat piesa ,,O creatură fără apărare”. Iar printre cei care ne-au făcut seara mai frumoasă au fost cei de la :Teatrul fantastic Integra coordonat de Sorin Dorobanțu, Corul Ghiocelul de la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă, coordonat de prof. Ștefan Uhrec, Eva Gușatu elevă la Colegiul Național Moise Nicoară, Tinerii de la CITO-Tabacovici coordonați de Georgiana Bighescu.

Seara s-a terminat în ropote de aplauze pentru actori, organizatori și pentru toți spectactorii care au participat la acest eveniment!

 

Corina Tamaș

Galerie foto (55)


Scrie un comentariu

trimite