Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacol caritabil al Ligii Studenților UAV pentru Florin

Liga Studențiilor din Universitatea Aurel Vlaicu a organizat un spectacol caritabil pentru Florin in cadrul festivalului UNIFEST 2017 . Vrem sa mulțumim pentru parteneriat malul-ui Atrium Center și celor care au răspuns afirmativ invitaților noastre de a ne ajuta in scop caritabil: Cătălin Brie, Emi Puștea, Berce Denis cu frizurile. Manichiura : Pasca Mihaela, Nadina Carina Make-up:Szabina Constantinescu, Andreea Doboș, Ștefan Delia.

Spectacol caritabil al Ligii Studenților UAV pentru Florin
Comentează 0

Sponsori: Old Ladys Pub,LS Events ,Cafe Bar Cartier,CTP ARAD ,Quasi Pronti,Atrium Center ,Radio Arad, Arq Arad, Complexul Muzeal Arad, Privește Tânăr, UAV Arad, DJ Ninho, Ultralight And Sonic și, nu în ultimul rând, Primăriei Arad . Totodată vrem sa mulțumim tuturor artiștilor care au urcat pe scena aceasta și care au făcut un gest nobil și care au acceptat sa vina sa-l ajute pe Florin. Iasmina, Iova, Roxana, Chirita, Laurențiu, Lazar, Vanesa, Jarja, Alexandra, Dragan Lucian, Dragan Jr și formației de baza a acestui spectacol, Formația Zbiciu de la Oradea.

Buna ! Ma numesc Matea Florin , am 12 ani si sunt elev in clasa a -6-a. Din nefericire sufăr de o boala urâta, tetrapareza spastică. Tetrapareza spastică este forma de paralizie cerebrală în care sunt afectate toate membrele în mod egal, sau membrele superioare sunt mai mult afectate decât membrele inferioare.Tetrapareza spastică asociază retard mental sever și microcefalie, reprezentând 5% din totalul formelor de paralizie cerebrală. Este o problemă socio-economică foarte important, întrucât copiii afectați sunt dependenți de persoanele din jur și nu vor putea avea niciodată o viață normală. Tot ce îmi doresc este sa devin un copil normal ca toți ceilalți. Sa pot sa simt pământul și iarba cu picioarele mele, sa pot să merg singur fără a depinde de cei din jur. Doctorii mi-au spus ca exista o șansa dar deocamdată as fi foarte bucuros dacă as avea un cărucior mobil cu care sa ma deplasez și singur.

Iasmina M.

Galerie foto (83)


Scrie un comentariu

trimite