Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spargere de 90.000 de euro la un tânăr informatician de pe str. Tribunul Dobra -13

Spargere de 90.000 de euro la un tânăr informatician de pe str. Tribunul Dobra -13
Comentează 7

În după-amiaza zilei de Vineri, 4 decembrie, între ora 14,00 și 17,00, din casa unui tânăr informatician, care locuia pe str. Tribunul Dobra, nr.13, a fost furată suma de 90.000 de euro.

Tânărul mi-a relatat că pusese banii într-un dulap din sufragerie și intenționa ca în cel mai scurt timp să-și achiziționeze o locuință în Arad și, ca atare, studia ofertele toată ziua ofertele de pe piața imobiliară.

În după-amiaza de vineri a plecat de acasă la ora 14,00, cu scopul de a-și cumpăra un televizor și l-a lăsat pe tatăl lui, în vârstă de 96 de ani, dormind în camera alăturată. La ora17,00, când s-a întors cu televizorul, a observat că ușa de la sufragerie a fost forțată (probabil cu o rangă) și la fel și ușa de la dulapul în care își tinea banii într-o cutie.

Tânărul păgubit mi-a spus că el bănuiește că autorul furtului nu poate fi decât o cunoștință, ce știa exact unde își ține banii, deoarece chiar deasupra ușii dulapului se afla un mic seif mobil și pe care un infractor neinformat l-ar fi luat cu siguranță.

Poliția Criminalistică Arad i-a audiat pe toți cei suspecți și urmează ca în cel mai scurt timp să fie testați și cu detectorul de minciuni.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite