Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Solistul de la Carla’s Dreams: ”Delia m-a văzut fără mască. Nu arăt înfricoşător, ci greţos”

Artiștii de la Carla’s Dreams sunt cunocuți, pe lângă piesele lor care au prins incredibil de bine la public, și pentru aparițiile lor misterioase. Din dorința de a păstra un dram de intimitate, membrii trupei au apărut, încă de la început, cu fețele pictate. Ei se supun ritualului de pictare înainte de orice fel de apariție publică, fie ea emisiune TV, concert sau ședinșă foto.  Ei petrec în jur de o oră la machiaj și încă o jumătate pentru demachiere.

Solistul de la Carla’s Dreams: ”Delia m-a văzut fără mască. Nu arăt înfricoşător, ci greţos”
Comentează 0

Carla’s Dreams va fi noul jurat de la X Factor şi gândurile cu care va păşi pe scenă nu sunt unele la care te-ai fi gândit. El spune că Delia l-a văzut fără mască și deși se știe că pentru a păstra un minim de intimitate a ales să apară cu mască, el a oferit de curând o altă explicație, în glumă. ”Nu, asta nu-i faţa mea. Eu în zilele obişnuite arăt altfel. Delia m-a văzut fără mască. Fără mască arăt foarte rău. De asta şi port mască că-s foarte urât. Nu arăt înfricoşător, ci greţos aşa. Sunt antonimul la simpatic”, a declarat solistul de la Carla’s Dreams, la Antena Stars.

Cântărețul consideră că masca lui este un lucru interesant, dar nu fascinant. Ca să se facă înţeles, cântăreţul a dat şi un exemplu de lucru fascinant pe care l-a întâlnit. ”Dacă există multă lume care-i fascinată doar de asta, cred că ar trebui să vă schimbaţi echipa. Mi se pare că de la o anumită vârstă asta nu ar trebui să te fascineze. E interesant, da, dar să fie fascinant… Fascinant îmi pare că laptele din sânul mamei îşi schimbă compoziţia chimică după nişte receptori din saliva fătului… Asta mi pare fascinant. Nu ştiu dacă vreau să mă implic emoţional şi personal foarte mult”, a adăugat artistul.

Trupa Carla’s Dreams a susținut un concert de zile mari, vineri, la Chișinău. La un moment dat, unii fani au vrut să facă poze cu interpreții, însă, solistul trupei a declarat că nu pot face asta pe timp de caniculă. ”Vara e foarte cald, măștile noastre nu-s tatuaje, asta e vopsea. Noi nu putem face poze în concertele din vară aproape niciodată, pentru că ele practic se șterg și la poze… puteți să înțelegeți asta. Vă rugăm frumos să înțelegeți”, a explicat solistul de la Carla’s Dreams.

Solistul de la Carla’s Dreams se va alătura juriului de la X Factor, în noul sezon al emisiunii.

Sursa libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite