Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Solistul arădean Andrei Găluț este în comă indusă, în urma incendiului din clubul Colectiv

Solistul arădean Andrei Găluț este în comă indusă, în urma incendiului din clubul Colectiv
Comentează 0

UPDATE:

Conform ultimelor informații, Andrei Găluț răspunde pozitiv la tratamentul pe care îl administrează medicii. Deși starea lui este în continuare gravă, speranțele rudelor și prietenilor cresc de la o oră la alta.

 

Arădeanul Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye To Gravity, care îşi lansa albumul în clubul Colectiv este în continuare în stare gravă. Părinţii lui sunt alături de el, încă de sâmbătă, de când au ajuns în Bucureşti. Andrei Găluţ este în continuare intubat, fiind în comă indusă.

Tânărul are arsuri pe 45 la sută din suprafaţa corpului. Trupa românească Goodbye to Gravity s-a înfiinţat în urmă cu 5 ani şi e formată din 5 membri. Andrei Găluţ solist, Alex Pascu basist, chitariştii Vlad Telea şi Mihai Alexandru şi Bogdan Lavinius - tobosarul trupei.

Vlad Telea şi Mihai Alexandru sunt membrii trupei care au pierdut lupta cu viaţa.  Mama lui Andrei, Mariana Belean a povestit familiei că au primit sprijin din toate părţile. „Nu mă aşteptam la atâta solidaritate. Am primit telefoane prin care eram rugaţi să spunem cu ce putem fi ajutaţi, cu cazare sau altceva”, a spus mama lui Andrei.  Cumnata lui Andrei, Nicoleta Belean, este cea care ţine legătura cu părinţii lui.

Aceasta a declarat, luni dimineaţa, că sunt bucuroşi că Andrei a rezistat cu bine şi peste noaptea ce a trecut.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite