Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șoferul de TIR care a furat o cameră de supraveghere a mers la autorităţi să declare fapta

Un șofer de camion a furat o cameră de supraveghere dintr-o parcare între Pecica și Nădlac de pe DN7. În cele din urmă, el și-a recunoscut vina. 

Șoferul de TIR  care a furat o cameră de supraveghere a mers la autorităţi să declare fapta
Comentează 0

Un asemenea punct negru, unde se aruncau foarte des deșeuri provenite din gospodării sau materiale de construcție, este pe DN 7 între Pecica și Nădlac. A fost montată recent o cameră de supraveghere, dar aparatul a fost furat. SDN Arad a transmis imagini video pentru identificarea persoanei”, spuneau cei de la DRDP Timișoara, în cursul zilei de miercuri. 

Persoana filmată în noaptea de 15/16 aprilie în timp ce demonta camera și-a recunoscut vina, contactând atât SDN Arad, cât și DRDP Timișoara. Șoferul a motivat că a fost o greșeală, crezând că este o cameră nefuncțională, și a menționat că va suporta paguba.

Serviciul Drumuri Naționale Arad a făcut, în paralel, plângere penală prin care a sesizat săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt calificat, constituindu-se parte civilă pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Parcarea de pe DN 7 din zona Pecica – Nădlac va fi monitorizată video din nou, pentru a-i opri pe cei care mai intenționează să depoziteze deșeuri provenite din gospodării. 


Scrie un comentariu

trimite