Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șoferi prinși la volan după ce s-au cinstit bine; în ce localități au fost depistați consumatorii

Polițiștii rutieri au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, opt persoane care au condus sub influența alcoolului.

Șoferi prinși la volan după ce s-au cinstit bine; în ce localități au fost depistați consumatorii
Comentează 0

Astfel, pe raza localității Ineu a fost depistat un ineuan de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat un pecican de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe raza localității Sântana, un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Caporal Alexa, un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, fără permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Pecica, un bărbat de 39 de ani, cu o alcoolemie de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe strada Abatorului din municipiu un arădean de 51 de ani, cu o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Pecica un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat și pe Bulevardul General Vasile Milea un arădean de 61 de ani cu o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, în toate cauzele fiind întocmite dosare penale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite