Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ȘOCANT! Arădean arestat după ce și-a violat propriul copil, de numai 9 ani

Un bărbat din județ a fost arestat preventiv, vineri, după ce și-ar fi violat în repetate rândul băiețelul de 9 ani, atât acasă cât și într-o baracă.

ȘOCANT! Arădean arestat după ce și-a violat propriul copil, de numai 9 ani
Comentează 1

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova au solicitat Judecătoriei Lipova arestarea preventivă a inculpatului Stelian Nicolae Bistrian, acuzat de viol şi corupere sexuală a minorilor.

Judecătoria Lipova a admis, vineri, propunerea formulată de procurori  şi a dispus  arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Conform unui comunicat de presă remis de Parchet, în luna noiembrie 2016 suspectul ar fi întreţinut raporturi sexuale anale în repetate rânduri cu fiul său de 9 ani.

Raporturile sexuale se derulau acasă şi într-o încăpere de pe podul plutitor de pe Mureş care face legătura între localităţile Lalaşinţ şi Căpruţa, unde suspectul lucra.

”Totodată, inculpatul a determinat minorul să asiste la filme cu material pornografic şi l-a constâns să îl satisfacă pe acesta sexual, cu diferite obiecte”, spun procurorii.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a suspectului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite