Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sistemul pluvial – sfaturi de achiziție de la specialiștii RoofArt

Sistemul pluvial – sfaturi de achiziție de la specialiștii RoofArt
Comentează 0

Dacă proprietarii unei case privesc acoperișul doar ca pe un sistem care apără locuința de factorii externi, specialiștii în domeniu consideră că este absolut necesar ca acesta să dispună și de un sistem pluvial rezistent și montat corect, pentru a-și putea îndeplini rolul pentru care a fost creat.

Experiența de peste 19 ani de pe piață i-a învățat pe experții firmei RoofArt că nu este suficient ca sistemul pluvial să obțină cele mai bune calificative doar la capitolul estetică, așa cum caută mulți dintre clienți. Calitatea și proveniența materialelor din care sunt realizate piesele componente ale acestei instalații au o importanță mult mai mare.

Dedicăm articolul de față sfaturilor și informațiilor pe care cei de la RoofArt le oferă românilor pentru achiziționarea celei mai bune instalații pluviale.

Alegerea sistemului pluvial – sfaturi de la cunoscători

Indicațiile și recomandările venite de la experții în acest domeniu sunt singurele pe care ne putem baza. Bineînțeles, este esențial să ținem cont și de nevoile noastre.

Iată ce spun specialiștii companiei RoofArt despre alegerea sistemului pluvial:

  • „Fiți foarte atenți la materialele din care sunt realizate piesele componente! Acestea sunt primele informații pe care trebuie să le căutați sau să le cereți. Nu vă mulțumiți să primiți un răspuns simplu la întrebarea voastră. Cereți producătorului sau furnizorului detalii suplimentare despre proveniența materialului, despre modul de prelucrare, testele efectuate asupra rezistenței acestuia și despre orice altă curiozitate ați avea”;
  • „Solicitați-le producătorilor/furnizorilor să vă ofere exemple de proiecte în care sistemul pluvial de care sunteți interesat a mai fost implementat. Eventual, cereți și poze reale de la executarea lucrărilor și după finalizarea acestora”;
  • „Alegeți un produs realizat dintr-un material caracterizat prin flexibilitate crescută, sustenabilitate și fiabilitate în exploatare, care să asigure o funcționare perfectă mulți ani după montare”;
  • „Dacă aveți posibilitatea, căutați să îmbinați eficiența și calitatea cu grija față de mediul înconjurător. Sunt, într-adevăr, puține firme care găsesc soluții non-poluante, însă există. Cu toată modestia, ne mândrim de faptul că suntem printre acele puține companii care au grijă de natură, motiv pentru care piesele componente ale sistemului pluvial Scandic® sunt acoperite cu vopsea bio, pe bază de material bioregenerabil, non-poluant”;
  • „Dacă firma de la care aveți de gând să alegeți sistemul pluvial dispune și de o echipă proprie de montatori, alegeți-o pe aceasta, căci, fiind familiarizată cu produsele și având experiență în a le monta, lucrările ar trebui să decurgă impecabil”.

Sistemul pluvial Scandic® – inovație scandinavă pe piața din România

Sfaturile oferite de cei de la RoofArt au în vedere argumente pertinente, care pot fi susținute în fața clienților. Cu alte cuvinte, sistemul pluvial produs și comercializat de aceștia este o adevărată inovație pe piața din România, fiind realizat în exclusivitate dintr-un material de calitate premium, adus din Peninsula Scandinavă – oțelul suedez SSAB.

Cel mai important aspect ce trebuie menționat cu privire la oțelul suedez este faptul că rezistența sa a fost testată pentru mai bine de 40 de ani, în condiții de vreme inimaginabile (ploi torențiale, ninsori abundente, viscole, furtuni tropicale, vânt intens, radiații UV puternice, temperaturi caniculare etc.). Ca atare, sistemul pluvial de la RoofArt va putea face față sarcinilor mari și va rezista cu stoicism în fața furtunilor, vântului sau a temperaturilor extrem de ridicate.

Stratul de zinc din componența oțelului nordic, de 275 g/mp, contribuie și el la creșterea rezistenței, asigurând pieselor în alcătuirea cărora intră importante proprietăți anticorozive și antirugină. Beneficiile oferite de acest material și, implicit, de instalația pluvială comercializată de RoofArt sunt mult mai complexe. Pentru a afla mai multe despre acestea, accesați site-ul roofart.ro și vedeți informațiile din categoria Produse!


Scrie un comentariu

trimite