Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sirieni cu documente grecești false, opriți la Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au depistat doi migranți din Siria care au încercat să treacă frontiera folosind cărți de identitate grecești false.

Sirieni cu documente grecești false, opriți la Nădlac
Comentează 0

Duminică, 02.04.2023, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, în calitate de pasageri ai unui autoturism înmatriculat în România, doi bărbați care au prezentat la controlul de frontieră două cărți de identitate având însemnele autorităților din Grecia.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentele prezentate nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că persoanele sunt cetățeni din Siria, în vârstă de 27, respectiv 28 de ani, intrați legal în țara noastră și intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Vestul Europei.

S-au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de uz de fals și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. 


Scrie un comentariu

trimite