Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Singurul voleibalist arădean în prima ligă din România

Singurul voleibalist arădean în prima ligă din România
Comentează 0

El se numește Bogdan Semerian și recent a semnat un contract cu Universitatea Cluj Volei Masculin. Bogdan a fost șef de promoție de nota 10 pe 2021 la Liceul Baptist ” Alexa Popovici” din Arad, actualmente fiind student la UTCN Cluj. A fost educat atât acasă cât și la școală pe ideea ” școala și sport”, el îmbinând mereu utilul cu plăcutul.

Bogdan Semerian s-a format ca voleibalist la Clubul Sportiv Westar Arad sub îndrumarea profesorului Iosif Wecker, iar din acest sezon a fost acceptat de Bogdan Ungureanu, managerul clubului Universitatea Cluj în lotul de volei masculin de primă divizie, club ce a terminat sezonul trecut pe locul opt al Diviziei 1 masculin

” Bogdan Semerian este, deocamdată, în perioada de acomodare cu noul lot. Va avea mult de lucru, concurența este mare și bineînțeles la un alt nivel decât voleiul practicat de către el la Arad. Fiind un băiat conștient el va pune accent pe învățătură, dar suntem siguri că va avea energie suficientă și pentru a se integra în lotul nostru”, a declarat managerul clubului , Bogdan Ungureanu.

Antrenorul principal al clujenilor este Romeo Lotei

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite