Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep. Veste şi mai proastă pentru nr.2 WTA, după ce s-a retras de la turneul de la Doha

Caroline Wozniacki va rămâne pe primul loc în clasamentul mondial, după ce s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 3.173.000 de dolari, vineri, graţie victoriei cu 7-6 (7/4), 1-6, 6-3 în faţa germancei Angelique Kerber, coroborată cu retragerea româncei Simona Halep din competiţie.

Simona Halep. Veste şi mai proastă pentru nr.2 WTA, după ce s-a retras de la turneul de la Doha
Comentează 0

Halep s-a retras din turneu după ce a învins-o vineri pe tânăra jucătoare americană Catherine Bellis, cu 6-0, 6-4, din cauza unei accidentări, conform Agerpres.

''RMN-ul făcut la picior a arătat că am lichid şi o tendinită la al patrulea deget de la picior, aşa că trebuie să mă gândesc în primul rând la sănătatea mea'', a afirmat Halep după ce şi-a anunţat retragerea. Românca nu va participa nici la turneul de la Dubai, de săptămâna viitoare, şi a afirmat că speră să se recupereze pentru a putea participa la Indian Wells (26 februarie - 4 martie).

Prin retragerea Simonei Halep, spaniola Garbine Muguruza, numărul patru mondial, s-a calificat fără joc în finala competiţiei.

Wozniacki va juca în penultimul act cu Petra Kvitova (Cehia), care a profitat de abandonul germancei Julia Goerges, la scorul de 6-4, 2-1.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite