Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep, veste excelentă primită înainte de Turneul Campioanelor

Simona Halep se menţine pe locul doi, cu 6.580 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni, în timp ce Irina-Camelia a coborât de pe locul 25 pe 29 şi are 1.630 de puncte.

Simona Halep, veste excelentă primită înainte de Turneul Campioanelor
Comentează 0

Simona Halep, lidera clasamentului Road to Singapore, se menţine pe locul secund în ierarhia WTA, ultima dată publicităţii înainte de startul Turneului Campioanelor.

În acelaşi timp, poloneza Agnieszka Radwanska, învingătoare în turneul WTA de la Tianjin, a devenit a cincea jucătoare calificată la Turneul Campioanelor de la Singapore, după Simona Halep, Maria Șarapova, Garbine Muguruza și Petra Kvitova. Radwanska s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv la Turneul Campioanelor, performanță pe care doar cehoaica Kvitova a mai reușit-o dintre celelalte jucătoare. Poloneza va avea în total 7 prezențe la finala circuitului WTA, unde a atins semifinale în 2012 și 2014, ultima oară fiind învinsă de Simona Halep.

Turneul Campioanelor de la Singapore se desfășoară între 23 octombrie și 1 noiembrie.

Pe de altă parte, în top 200 în clasamentul WTA dat luni publicităţii, se mai află, în afara Simonei Halep şi a Irinei Begu, alte cinci românce: Monica Niculescu - menţinere pe 45, cu 1.125 de puncte, Alexandra Dulgheru - coborâre de pe 56 pe 58, cu 973 de puncte, Andreea Mitu - urcare de pe 95 pe 93, cu 660 de puncte, Patricia Maria Ţig - coborâre de pe 113 pe 115, cu 520 de puncte, şi Ana Bogdan - menţinere pe 149, cu 366 de puncte.


sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite