Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep s-a calificat, pentru a treia oară, în finala turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat în finala turneului Premier 5 de la Cincinnati după ce a învins-o, duminică, pe Aryna Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4.

Simona Halep s-a calificat, pentru a treia oară, în finala turneului de la Cincinnati
Comentează 0

Românca a mizat, în semifinala cu Aryna Sabalenka, care a scos din turneu trei jucătoare din top 20 WTA, pe loviturile constante pe rever. Nu şi-a pierdut calmul în setul al doilea, la 3-3, când sportiva din Belarus îşi ridicase nivelul şi s-a calificat în a doua finală în şapte zile, după cea câştigată la Montreal, în faţa lui Sloane Stephens, scrie mediafax.

"A fost o provocare pentru mine să am o adversară atât de tânără, care a câştigat meciuri atât de grele înainte, cu o încredere în sine aşa ridicată. A fost o mare provocare. Şi când am păşit pe teren, am spus că tot ceea ce trebuie să fac este să mă relaxez şi să-mi fac jocul, ceea ce am şi făcut", a declarat Halep, după partidă, potrivit wtatennis.com.

În finală, Simona Halep o va întâlni, duminică, pe jucătoarea olandeză Kiki Bertens, locul 17 WTA, care a învins-o, în semifinale, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe Petra Kvitova, locul 6 WTA.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite