Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

SIMONA HALEP poate da LOVITURA ANULUI în circuitul WTA

Simona Halep va concura pentru lovitura anului, cu un punct din meciul pe care l-a câştigat în faţa italiencei Sara Errani în semifinalele turneului de la Toronto, într-un sondaj care se va încheia în 7 decembrie, pe site-ul oficial al WTA.

SIMONA HALEP poate da LOVITURA ANULUI în circuitul WTA
Comentează 0

Simona Halep a fost nominalizată de două ori în această anchetă. Un punct câştigat de româncă în meciul cu sportiva cehă Daniel Hantuchova, în cadrul turneului de la Dubai, a fost votat de 47 la sută dintre fani, devenind lovitura lunii februarie. De asemenea, un punct din meciul pe care Simona Halep l-a câştigat în faţa italiencei Sara Errani în semifinalele turneului de la Toronto a fost desemnat de cei care au votat pe site-ul WTA drept "lovitura lunii august" (tot cu 47 la sută).

Aceste două reuşite au intrat în competiţia pentru lovitura anului, alături de alte puncte spectaculoase câştigate de Maria Şarapova, Agnieszka Radwanska (4), Angelique Kerber, şi Ana Ivanovici.

Simona Halep poate fi votată pe site-ul WTA între 30 noiembrie şi 6 decembrie, rezultatul anchetei urmând să fie publicat pe 7 decembrie.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite