Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și iată că Academia Română ne dă dreptate în privința folosirii tehnologiei 5G, camuflată și în țeasta Sfinxului din Bucegi !!!

Și iată că Academia Română ne dă dreptate în privința folosirii tehnologiei 5G, camuflată și în țeasta Sfinxului din Bucegi !!!
Comentează 4

P(r)oza zilei: Și iată că Academia Română ne dă dreptate în privința folosirii tehnologiei 5G, camuflată și în țeasta Sfinxului din Bucegi !!!

Atunci când, la începutul acestei luni, susțineam într-o P(r)oză a zilei (https://www.arq.ro/sfinxul-din-bucegi-folosit-ca-o-posibila-mega-antena-pentru-5g-/35463) că minți diabolice au scobit pe dinăuntru stânca Sfinxului din Bucegi, cu scopul criminal de a monta acolo antene 5G, care să emită la intervale regulate unde psihotronice, capabile să manipuleze creierele românilor săraci cu duhul ori slabi de înger, lumea a zâmbit mustind de ironie și ne-a privit cu îngăduință.

Iată însă că, după amănunțite cercetări laborioase și dezbateri științifice aplicate, venerabilii savanți ai onor Academiei Române, joi, 27 august, au ajuns la concluzii asemănătoare:

"Academia Română își manifestă preocuparea față de consecințele pe care utilizarea tehnologiei 5G le-ar putea avea asupra sănătății publice și consideră că aceasta este o temă de maxim interes în contextul în care România analizează aprobarea strategiei de implementare a rețelei 5G la nivel național (HG 429/2019).”
 

Și toate acestea, desigur, pentru a se adeveri încă odată ceea ce a grăit peste vremuri cronicarul: ”Biruit-a gândul!”, că doar nu degeaba sinistrele antene 5G au fost plantate taman în capul Sfinxului !!!

 

P(r)ozeur: Vasile de Zarand

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite