Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a întâmplat la Pecica! Un pictor amator și-a violat fiica vitregă

Un bărbat de 43 de ani din Pecica a ajuns în spatele gratiilor, după ce și-a violat, în repetate rânduri, fiica vitregă, în vârstă de 14 ani.

S-a întâmplat la Pecica! Un pictor amator și-a violat fiica vitregă
Comentează 0

Se pare că a fost deconspirat de soția sa, care a montat mai multe camere de supraveghere cu ajutorul cărora putea urmări de pe telefon, de pe o aplicație, imagini din interiorul locuinței. Imaginile suprinse de camere au fost puse la dispoziția anchetatorilor care l-au ridicat pe bărbat și l-au dus la audieri. 

Bărbatul, un pictor amator din Pecica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, în data de 13 mai 2022, după cum ne-au confirmat reprezentanții Judecătoriei Arad. 

În cursul zilei de vineri C.H. a fost prezentat cu propunere de arestare pevrentivă. S-a dispus arestarea preventivă petru 30 de zile, până în data de 13 iunie inclusiv. Încadrarea juridică propusă la arestarea sa este săvârșirea infracțiunii de viol în formă agravată. Este vorba despre o persoană care conviețuia cu victima, victima fiind o minoră de 14 ani care se afla în îngrijirea făptuitorului.

Încadrarea juridică a fost stabilită de procurori, dar ea poate suferi modificări”, ne-a declarat judecător Sanda Pelea, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Arad. 


Scrie un comentariu

trimite