Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şi-a sunat fetiţa care venea de la şcoală. Îngrozitor - copilul plângea în hohote, ce a auzit tatăl

Un tată înspăimântat şi-a sunat şi auzit fetiţa de 11 ani în timp ce era răpită de pe drumul de la şcoală către casă de un bărbat în stare de ebrietate.

Şi-a sunat fetiţa care venea de la şcoală. Îngrozitor - copilul plângea în hohote, ce a auzit tatăl
Comentează 0

Bărbatul de 27 de ani în stare de ebrietate a luat fetiţa de pe stradă, în timp ce aceasta se întorcea de la şcoală şi a început să o tragă către o casă, în tot acest timp bătând-o. După mai bine de jumătate de oră, tatăl fetiţei a sunat pe telefonul mobil al acesteia şi ea a reuşit să strige: "Un bărbat încearcă să mă răpească". Îngrozit, tatăl micuţei a auzit şi un glas de bărbat care îi cerea fetiţei să tacă, în timp ce copilul plângea în hohote. 

Tatăl, un agent de siguranţă aflat în timpul liber, i-a strigat fiicei sale: "Fugi ca să îţi salvezi viaţa", înainte de a piere contactul. Când tatăl a sunat-o din nou, fetiţa i-a spus că a fugit şi a scăpat, dar că nu mai poate fugi, pentru că deja o doare burtica. 

Un prieten de familie a găsit copilul, plângând, şi împreună au oprit o maşină de poliţie care trecea pe o stradă din Colchester, Marea Britanie.

Telefonul dat de tată fetiţei s-a dovedit a fi salvator, iar răpitorul a recunoscut fapta şi a primit o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 8 luni.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite