Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şi-a lăsat buletinul pe birou, iar o colegă i-a făcut poză cu telefonul. Câteva luni mai târziu a primit o scrisoare şocantă

Fiti foarte atenti unde va lasati actele de identitate pentru ca o simpla copie dupa buletin e suficienta pentru ca cineva rau-intentionat sa ia un credit pe numele dumneavoastra.

Şi-a lăsat buletinul pe birou, iar o colegă i-a făcut poză cu telefonul. Câteva luni mai târziu a primit o scrisoare şocantă
Comentează 0

Asa a patit o femeie din Bucuresti care si-a lasat buletinul pe birou, iar o colega i-a facut o poza cu telefonul. A luat apoi 3 imprumuturi online, de care titulara a aflat abia cand recuperatorii i-au blocat conturile. Companiile care dau astfel de imprumuturi se lauda ca oricine poatre obtine banii in 15 minute, din fata calculatorului fara sa semneze nimic.

Andreea s-a trezit la finalul anului trecut cu o scrisoare de la un executor judecatoresc, in care era anuntata ca nu a platit un credit si ca i se vor bloca toate conturile, desi nu stia ca facuse vreun imprumut.
Andreea Mazilu, pagubit: "Intre timp m-am lamurit ca nu este vorba de mine pentru ca pe cererea aia de creditare era un numar de telefon pe care intamplator l-am recunoscut, si un cont bancar care nu-mi apartine. S-a folosit de o copie de pe buletinul meu si a aplicat nu pentru un credit, ci pentru 3 credite online". Imediat a sunat la Institutia Financiara Nebancara ce acordase imprumutul.

Andreea Mazilu, pagubit: "Mi-a spus 'pai nu este CNP-ul dumneavoastra? Nu este adresa dvs?'Dar cum am semnat? Cum mi-ai virat banii? Ati semnat electronic. Este furt de identitate, este fals in acte, iar firmele respective au acceptata chestia asta fara sa verifice absolut nimic"

Acum femeia se lupta in instanta sa isi recupereze banii luati de executor si sa demonstreze ca a totul a fost un fals. S-a intamplat asta si pentru ca aceste credite acordate online, doar cu buletinul, sunt verificate superficial de cei care le acorda.

sursa: stirileprotv.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite