Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Shop Construct by Rodspectra și-a relocat depozitul din Aradul Nou. O nouă locație, un nou concept, aceeași echipă de vânzări amabilă și profesionistă, cu aceleași prețuri prietenoase (FOTO)

Shop Construct by Rodspectra ține pasul cu tendințele actuale de piață și deschide în Arad un nou concept de magazin, într-o locație nu departe de vechiul depozit. Ne găsiți pe strada Nicolaus Lenau,  Nr 25,  (în intersecția / giratoriul cu drumul spre Frumușeni - Fântânele), practic la doar 1,6 km de vechea locaţie.

Shop Construct by Rodspectra și-a relocat depozitul din Aradul Nou. O nouă locație, un nou concept, aceeași echipă de vânzări amabilă și profesionistă, cu aceleași prețuri prietenoase (FOTO)
Comentează 0

Un nou concept, o nouă locație, cu un portofoliu de produse și soluții de la cei mai importanți și consacrați producatori de MATERIALE DE CONSTRUCTII, în același spirit de parteneriat solid și de încredere în tot ceea ce înseamnă construcţia şi amenajarea unei locuinţe. În noua locatie găsiti produse pentru orice buget, indiferent de pretențiile dumneavoastră. Ceea ce ne diferenţiază este apropierea faţă de clientul nostru, prețurile corecte și gama extem de variată de materiale de construcții, semifinisaj, finisaj, scule si unelte.

Primul concept de shop in shop

Odată cu relocarea noului depozit, SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA vine cu un model inedit de business: shop in shop. Ce înseamnă acest lucru? Practic în același loc se vor afla mai mulți furnizori de materiale complementare de: constructii / semifinisaj / instalații și un showroom de finisaje interioare: ceramică - sanitare - parchet. În anul 2023 avem în plan REDESCHIDEREA în această locație de pe strada Nicolaus Lanau a showroom-ului de ceramică și sanitare PIASTRELLE, brand care în anul 2020 a fost achiziționat de GRUPUL RODSPECTRA. Conceptul showroom-urilor PIASTRELLE trece în aceste momente printr-un proces de rebranding care cuprinde reamenajarea la cerințele și standardele actuale de piață a tuturor locațiilor existente (Bucureşti și Timişoara).

„La SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA, întâi de toate nu ne abatem de la conceptul nostru de a oferi consiliere personalizată şi consultanţă în găsire celor mai bune şi avantajoase soluţii de constructii, dar în egală măsură oferim arădenilor și cele mai noi și în trend soluții de: finisaj - semifinisaj.

Ca și exemplu, suntem distribuitori pentru doi producători de țiglă fotovoltaică și avem cea mai dezvoltată și variată gamă de învelitori, având expuse soluții pentru acoperișuri pe cateva sute de mp de structură, de la 15 producători de tiglă ceramică, beton și tablă.

Suntem reprezentanții celor mai importante branduri / producători de vopsele și tencuieli decorative, iar pe această cale provocăm orice constructor / meseriaș să ne caute și să descopere gama noastră de scule - unelte.

În perioada imediată urmează să dezvoltăm în cadrul noului concept DEPOZIT SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA și un departament de instalații termice - sanitare foarte diversificat ca și gamă de produse și cu prețuri extrem de avantajoase.

Inedit: Fast Food & Grill

De 1 Decembrie 2022, în noua locaţie, atât clienții, cât și constructorii noştri vor avea încă un motiv în plus să ne viziteze: vom deschide  o zonă de Fast Food & Grill cu produse tradiționale sârbești și românești pe care nu le găsiți azi nici unde in Arad” - spune Mihai Tomoiagă, CEO RODSPECTRA GRUP.

Voucher valoric 5%

În ceea ce priveşte oferta comercială, SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA are o campanie de toamnă prin care acordă fiecărui client (care achiziționează produse din depozitul nostru în valoare de minim 1.000 LEI)  un VOUCHER DE REDUCERE, voucher valoric în produse 5% din valoarea cumpărăturilor fără T.V.A. Cu acest voucher considerăm că oferim cea mai avantajoasă și competitivă ofertă la materialele de construcții - finjsaj în Arad, iar pentru aceasta vă așteptam să ne vizitați și să vă convingeți. 

Numărul 1 în Arad

SHOP CONSTRUCT by RODSPECTRA este cel mai mare depozit local de MATERIALE DE CONSTRUCŢII din Arad (din punct de vedere al cifrei de afaceri și al numărului de puncte de lucru dezvoltate). Obiectivul nostru fiind acela de a rămâne liderul arădean în acest domeniu și în următorii ani.

„Invităm pe toți cei care fie construiesc sau renovează, să apeleze cu încredere la noi.  Am pregătit numeroase oferte de la cărămidă până la gresie și faianță, oferte și prețuri speciale pe care le promovăm în această perioadă. În plus, toți meșterii au în noi un partener de nădejde și îi așteptăm să își ridice cardul cu beneficiile de MEȘTER PARTENER RODSPECTRA“ - Mircea Trandafir, director comercial RODSPECTRA GROUP.

Susținem sportul și iubim UTA

Un motiv în plus pentru care orice arădean ar trebui să ne caute, pe lângă faptul că suntem cel mai dezvoltat depozit local de materiale de construcții este și faptul că suntem sponsori vechi și de la un sezon la altul tot mai mari, ai clubului de fotbal UTA ARAD. Sponsorizăm în funcție de vânzările și profitul care îl realizăm. Cumpărând de la RODSPECTRA, sprijiniți și ne ajutați să creștem contribuția noastră financiară la UTA. Cumpărând materiale de construcţii din altă parte în mod cert ajutați pe altii și nu clubul pe care îl iubiți și de la care asteptăm cu toții performanță: UTA ARAD. Iar așa cum știm cu toți… performanța fără bani / buget nu se poate realiza în niciun domeniu.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți probabil cel mai frumos și dezvoltat SHOP de materiale de construcții din Arad. Ne găsiți pe: Str. Nicolau Lenau, Nr. 25.

0731 834 060 / 0726 255 905

Galerie foto (18)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite