Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Setul Apple AR/VR ar putea fi amânat din cauza problemelor software

Setul Apple AR/VR ar putea fi amânat din cauza problemelor software
Comentează 0

Setul cu cască de realitate mixtă de la Apple, care a fost în știri în ultimele luni ca viitorul dispozitiv AR/VR de la gigantul tehnologic american, ar putea fi amânat din cauza unor probleme legate de software. Informația a fost lansată în spațiul public de cunoscutul analist Apple, Ming-Chi Kuo.

Potrivit sursei sus amintite și a unor informații din interiorul Apple, preluate de GizmoChina, se zvonește de mult timp despre căștile Apple AR/VR că au probleme nespecificate legate de software. Din câte se pare acestea au fost cauza care a dus la întârzierea lansării și apoi livrării în masă ale dispozitivului în a doua jumătate a anului viitor, adică 2023.

Analistul Ming-Chi Kuo spune că livrările în masă a componentelor viitorului dispozitiv de realitate mixtă Apple AR/VR vor începe probabil doar undeva în prima jumătate a anului 2023. Livrarea pe piață a dispozitivului complet asamblat ar putea să nu înceapă decât în ​​a doua jumătate a anului viitor, ceea ce duce la o lansare întârziată chiar dacă Apple anunță dispozitivul la începutul anului.

Anterior, Ming-Chi Kuo susținuse că dispozitivul AR/VR sau căștile de realitate mixtă de la Apple ar putea fi anunțate la un eveniment media din ianuarie, cu livrări în masă începând din al doilea trimestru al anului. Nu se știe încă dacă întârzierea livrărilor ar avea ca rezultat o amânare și a evenimentului de lansare a viitorului set AR/VR Apple. Între timp ar putea profita de acest lucru Samsung și Microsoft. Aceste două companii lucrează la setul de realitate mixtă Hololens 3, de care este interesată armata SUA.

Dacă dispozitivul Apple nu este anunțat la începutul lui 2023, atunci evenimentul WWDC 2023, undeva în jurul lunii iunie 2023, ar trebui să fie o oportunitate bună pentru gigantul tehnologic american să dezvăluie noul dispozitiv și să-și deschidă Kitul de dezvoltare software (SDK) pentru ca dezvoltatorii să creeze aplicații AR/VR ale dispozitivului.

Ming-Chi Kuo se așteaptă, de asemenea, ca viitorul produs de la Apple să fie scump când vine vorba de prețuri. El prognozează că, din cauza prețului, compania va livra mai puțin de 500.000 de unități în anul 2023. Va trebui să mai așteptăm câteva săptămâni sau luni pentru a afla caracteristicile și prețul dispozitivului.

Sursa Foto: via gizmochina.com

 

 


Scrie un comentariu

trimite