Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șervețelele umede aruncate în toaletă blochează canalizarea orașului

Șervețelele umede aruncate în toaletă produc periodic blocaje în funcționarea la parametri optimi a sistemului de canalizare. În primele săptămâni ale anului, echipele Companiei de Apă Arad au intervenit la zeci de adrese pentru a desfunda canalizarea. În timpul intervențiilor, angajații CAA au îndepărtat cantitati foarte mari de șervețele umede din canale.

Șervețelele umede aruncate în toaletă blochează canalizarea orașului
Comentează 0

Compania de Apă Arad atrage din nou atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă servețelele umede pentru sistemul de canalizare. Toate tipurile de șervețele umede, atât cele pentru igiena mâinilor cât și cele pentru igiena intimă sau cele destinate bebelușilor, trebuie aruncate în coșul de gunoi. Acestea nu se dizolvă în apă și ajung să se depună pe conducte, blocând funcționarea stațiilor de pompare ape uzate.

Compania de Apă Arad va interveni de fiecare dată când sunt constatate disfunctionalități.  Utilizatorii sunt primii și cei mai afectați de această situație si de aceea, Compania face un nou apel : e strict interzis a se arunca în vasul de toaleta orice alte materiale, în afară de hârtia igienică.  

În caz de nevoie, dispeceratul canal al Companiei de Apă Arad poate fi apelat de luni până duminică, între orele 7.00- 23.00.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide