Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Front nou de lucru pentru reţeaua de canalizare din Centru, între străzile A.D. Xenopol și 1 Decembrie 1918, circulația mașinilor restricționată

De joi, 20.06.2019, pe Bulevardul Revoluţiei se deschide un nou front de lucru pentru lucrările desfăşurate în cadrul contractului de lucrări CL3 – Reabilitare reţea canalizare în Arad şi facilitate de tratare nămol cu var la staţia de Epurare Arad, constând în excavaţii pentru introducerea de tuburi ceramice, în scopul înlocuirii vechilor conducte din cadrul reţelei de canalizare a oraşului.

Front nou de lucru pentru reţeaua de canalizare din Centru, între străzile A.D. Xenopol și 1 Decembrie 1918, circulația mașinilor restricționată
Comentează 0

Noul tronson vizează secţiunea de drum cuprinsă între străzile A.D. Xenopol şi 1 Decembrie 1918 şi intersecţiile aferente, iar pentru această lucrare, care se va desfăşura pe banda de parcare, este necesară şi închiderea benzii întâi de circulaţie. Circulaţia pe strada A.D. Xenopol va fi temporar obstrucţionată la momentul executării legăturii la căminul existent, aflat în intersecţie. Date fiind restricţiile de circulaţie din zonă, şoferii sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative.

Reamintim că, în această perioadă, în Municipiu mai există deschise 5 fronturi de lucru, desfăşurate astfel:

  • pe Bulevardul Revoluţiei – tronson cuprins între străzile Unirii şi 1 Decembrie 1918, tronson cuprins între străzile N. Grigorescu şi I.C. Brătianu, tronson cuprins între străzile I.C. Brătianu şi Alecu Russo, şi
  • pe Calea Aurel Vlaicu – în zona Făt Frumos spre Calea Ferată şi în zona Lebăda - tronson cuprins între străzile Obedenaru şi Şcoalei.

Lucrările, executate simultan, urmează un program de lucru de luni până sâmbătă, interval orar 08:00-18:00 şi se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire Nr. 1226/13.11.2017, emisă de Primăria Municipiului Arad. Şantierele sunt delimitate cu plasă de protecţie şi semnalizate cu indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

Contractul de lucrări CL3 Reabilitare reţea canalizare în Arad şi facilitate de tratare nămol cu var la staţia de Epurare Arad face parte din Proiectului Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite