Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea (PNL): „Strategia CJ și efortul aparatului tehnic dau rezultate!”

Sergiu Bîlcea (PNL): „Strategia CJ și efortul aparatului tehnic dau rezultate!”
Comentează 0

Vicepreședintele CJ, Sergiu Bîlcea este de părere că meritul pentru proiectele de reabilitare a drumurilor județene este al Consiliului Județean și al aparatului tehnic, nicidecum al PSD-ului, așa cum s-au lăudat reprezentanții social-democrați:

„Ipocrizia PSD-ului atinge cote maxime. Contribuția guvernului este una de cofinanțare. Meritul pentru obținerea proiectelor de finanțare pentru drumurile județene este al strategiei Consiliului Județean, mai corect spus, a aparatului tehnic care a reușit să conceapă un proiect cu un punctaj mare, 83 de puncte din 100. Sper ca anul viitor, odată cu finalizarea achizițiilor acestui proiect, să începem lucrările la tronsonul Arad-Șiria-Pâncota-Buteni.

Le sugerez parlamentarilor PSD, în loc să își asume merite care nu le aparțin, să își îndrepte atenția către proiecte necesare pentru județul Arad și să parcurgă toate etapele necesare realizării acestora, ca mai apoi să poată avea un motiv real de laudă” a concluzionat președintele organizației municipale a PNL Arad, Sergiu Bîlcea.


Scrie un comentariu

trimite
Inchide