Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea (PNL): „Parlamentarii PSD Arad să spună clar dacă susțin grațierea!”

Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al PNL Arad, le solicită parlamentarilor de Arad să își precizeze clar poziția în ceea ce privește Ordonanța de Urgență care reglementează grațierea și modificările la Codul Penal.

Sergiu Bîlcea (PNL): „Parlamentarii PSD Arad să spună clar dacă susțin grațierea!”
Comentează 0

Am solicitat, iniţial, ca parlamentarii PSD de Arad, cei care au poziţia cea mai controversată, să se delimiteze ferm de Ordonanță și de modificarea Codului Penal. N-am primit nici un răspuns, deşi tăcerea acestora reprezintă un răspuns în sine. Revin, şi le solicit public parlamentarilor să-şi precizeze poziţia clară, fără interpretări: sunt pro sau contra acestei Ordonanţe? Dat fiind faptul că această Ordonanță controversată reprezintă un subiect fierbinte în aceste zile, consider că arădenii, cei care le-au dat votul parlamentarilor, au tot dreptul să primească un punct de vedere sincer din partea aleşilor”, a afirmat Sergiu Bîlcea.

De asemenea, Sergiu Bîlcea subliniază că PNL își păstrează punctul de vedere asumat, acela de a respinge această inițiativă legislativă ce promovează grațieri colective.

Comunicat PNL Arad

 

 


Scrie un comentariu

trimite