Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Serena Williams, scoasă din minţi după ce a fost supusă unui nou test anti-doping. Care este mesajul campioanei

Serena Williams se simte discriminată, ca urmare a numeroasele teste antidoping la care a fost supusă după revenirea pe teren. Fostul lider mondial a protestat printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter. 

Serena Williams, scoasă din minţi după ce a fost supusă unui nou test anti-doping. Care este mesajul campioanei
Comentează 0

"E momentul acela al zilei în care facem un test antidoping , iar singura testată este Serena. Dintre toate jucătoarele, s-a dovedit că eu am fost cea mai testată. Discriminare? Cred că da. Cel puţin voi menţine sportul curat", a postat Serena Williams.

După scurt timp, ea a revenit cu un alt mesaj: "Sunt gata să fac tot ceea ce este necesar pentru a menţine acest sport curat".

Serena Williams a revenit în acest an în circuitul WTA, după ce a devenit mamă, şi a ajuns până în finală, unde a fost învinsă de germanca Angelique Kerber.

Potrivit deadspin.com, înainte de Wimbledon Serena s-a opus testelor şi l-ar fi sunat pe preşedintele WTA, Steve Simon, pentru a-i transmite că nu i se pare corect să fie o ţintă permanentă a acestor teste. În cariera de 23 de ani, serena Williams nu a fost niciodată depistată pozitiv, iar reprezentanţii ei au acuzat comportamentul celor trimişi. Mai mult, Williams ar fi fost testată de cinci ori, în 2018, un număr mare, comparativ cu celelalte sportive din Statele Unite - Sloane Stephens (1), Madison Keys (1), Coco Vandeweghe (2), Danielle Collins (2), Alison Riske (0), Bernarda Pera (0), Taylor Townsend (0) şi Venus Williams (2).

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite