Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Serbare și Târg de Crăciun la Liceul ADAM MULLER GUTTENBRUNN

Serbare și Târg de Crăciun la Liceul ADAM MULLER GUTTENBRUNN
Comentează 0

În după-amiaza zilei de marți, 18 decembrie, elevii Liceului ADAM MULLER GUTTENBRUNN, îndrumați, desigur, de profesorii lor, au susținut în sala de sport de pe str. Posada un interesant program artistic, care a debutat cu o piesă de teatru, ”Un alt Crăciun”, a continuat cu un recital de chitară și s-a încheiat cu melodiile cântate de corul liceului.

În continuare, spectatori și elevi deopotrivă, s-au deplasat în curtea din spatele liceului, la WEIHNACHTSMARKT,  tradiționalul Târg de Crăciun, unde alți colegi i-au așteptat cu tarabe cu dulciuri și prăjituri, cu ceai și ciocolată fierbinte, toți bănuții adunați urmând a fi donați pentru sprijinirea unei fetițe, ce va trebui să urmeze un tratament costisitor la Hamburg, în Germania.

Iar pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu au putut să vină astăzi la WEIHNACHTSMARKT, vestea bună este că Târgul de Crăciun va fi deschis și mâine, miercuri, 19 decembrie, între orele 16 - 19.

”Suntem la a IV -a ediție în care organizăm această mini-serbare, combinată cu Târgul de Crăciun și felicit cu acest prilej organizatorii și vă dorim ”Sărbători fericite” și ”La mulți ani”, a urat tuturor directorul liceului, Herr Mario Stoica.

Galerie foto (125)