Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Serbare de Crăciun și acțiune caritabilă la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Arad

Joi, 17.12.2015 la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Arad s-a derulat ediția a IV-a a Proiectului educațional județean ”Din suflet pentru suflet!” în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Caius Iacob”, ”Adam Nicolae”, Școala Gimnazială Semlac și Colegiul Particular ”Vasile Goldiș” Arad.

Serbare de Crăciun și acțiune caritabilă la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Arad
Comentează 0

În cadrul proiectului s-au prezentat obiceiuri și tradiții românești, colinzi, dansuri, un târg de Crăciun cu obiecte specifice Sărbătorii Crăciunului confecționate de elevi. Sumele obținute vor fi folosite în scop caritabil pentru elevii cu situație materială modestă dar și pentru stimularea elevilor cu rezultate deosebite la învățatură și concursuri școlare artistice și sportive. Întreaga activitate s-a desfășurat în sala festivă a școlii noastre. Toți colindătorii au fost răsplătiți cu daruri de Moș Crăciun.

Tot în cadrul acestui proiect elevii voluntari de la școala noastră au adunat pentru persoanele vârstnice de la Centrul de îngrijire Arad, Casa de copii Zăbrani, Ferma Ceala produse constând în legume, fructe, dulciuri, articole de îmbrăcăminte. Acestea au fost donate însoțite de colindele tradiționale românești.

Cu această ocazie participanții au transmis tuturor românilor ”Sărbători Fericite!” și un an plin de bucurii!

Director,prof. Moldovan Pompiliu

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite