Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cei patru tâlhari care au furat 300.000 de euro au fost condamnați în primă instanță

Doi dintre cei patru erau polițiști din Pâncota - Denis Ţicală şi Marius Covaci. În luna noiembrie a anului 2020 casa unei bâtrane (n.r. - mama unui om de afaceri din Arad) a fost luată cu asalt de patru bărbați care au tăiat seiful cu flexul și au furat cei 300.000 de euro. Judecătoria Ineu i-a condamnat pe cei patru la pedepse cu executare, totodată fiindu-le interzise mai multe drepturi. Hotărârea instanței este cu drept de apel în 10 zile de la comunicare.

Cei patru tâlhari care au furat 300.000 de euro au fost condamnați în primă instanță
Comentează 0

Condamnă pe inculpatul VESA FLAVIUS-FLORIN, în prezent deţinut în Penitenciarul Arad, la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, în regim de detenţie. (...) Condamnă pe inculpatul ȚICALĂ DENIS-ALEXANDRU-NICOLAE, în prezent deţinut în Penitenciarul Arad, la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, în regim de detenţie. (...) condamnă pe inculpatul TOADERE DRAGOȘ-SEBASTIAN-FLORIN, în prezent deţinut în Penitenciarul Arad, la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, în regim de detenţie. (...) condamnă pe inculpatul COVACI MARIUS-PETRU, în prezent deţinut în Penitenciarul Arad, la pedeapsa de 2 (doi) ani şi 3 (trei) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, în regim de detenţie”, se arată în soluția Judecătoriei Ineu.

Inculpaţii sunt obligați să plătească suma de 160.000 euro cu titlu de prejudiciu material. Judecătoria Ineu a admis în parte acţiunea civilă şi obligă inculpaţii la plata sumei de 10.000 lei către partea vătămată cu titlu de daune morale. Cei patru incupați sunt obligați să plătească și suma de 20.000 lei reprezentând cheltuielile judiciare avansate de stat (câte 2.500 lei fiecare inculpat în cursul urmăririi penale şi câte 2.500 lei fiecare inculpat în cursul judecăţii).


Scrie un comentariu

trimite