Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Senatorul Ioan Cristina afirmă că românii au arătat clar că nu mai vor PSD: „S-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor”

Senatorul liberal Ioan Cristina consideră că alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România și pentru Partidul Național Liberal, singura forță politică care are capacitatea de a învinge PSD și de a îndrepta România în direcția corectă.

Senatorul Ioan Cristina afirmă că românii au arătat clar că nu mai vor PSD: „S-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor”
Comentează 1

„Sub sloganul «Dezvoltăm România», intrăm cât de curând într-o campanie directă, adresată românilor care începând din mai 2019 au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor, de un partid care a vrut să confiște România și care nu a făcut altceva decât să-și apere penalii. Continuăm bătălia pentru România începută cu europarlamentarele și Referendumul pentru Justiție, urmate de victoria categorică în alegerile locale de anul acesta, care ne-a plasat pentru prima dată în ultimii 30 de ani pe primul loc în opțiunea românilor”, a declarat Ioan Cristina.

Potrivit senatorului arădean, România are nevoie de investiții în infrastructura de transport, în infrastructura de sănătate, în educație, în infrastructura energetică, în comunicații, în infrastructura agricolă. „România are nevoie de o mobilizare fără precedent a resurselor iar pentru asta este nevoie de guvernarea liberală, singura capabilă să valorifice resursele României în beneficiul românilor, fapt dovedit de cifrele din economia reală”, a spus Ioan Cristina.

Parlamentarul liberal afirmă că orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol, este o zi în care actuala majoritate inventează noi reglementări care să compromită șansele de dezvoltare ale ţării pe termen mediu și lung. „De aceea, este esențial ca românii să vină la vot cu încredere. Democrația înseamnă alegeri, democrația înseamnă puterea cetățeanului de a decide cine să-l reprezinte. Partidul Național Liberal oferă românilor garanții, certitudini, competență, seriozitate, viziune, parteneriate strategice, fructificarea pozițiilor pe care le are România în toate structurile internaționale. Le mulțumim românilor care recunosc aceste valori și au ales să ne sprijine în continuare”, a subliniat Ioan Cristina.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite