Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Semne că NU trebuie să te căsătoreşti

Semne că NU trebuie să te căsătoreşti
Comentează 0

1. Ai probleme cu compromisurile

Chiar daca pare ceva negativ, nu e nimic in neregula cu asta. Dar daca te-ai obisnuit sa faci lucrurile in felul tau si gandul ca cineva ar putea sa nu spele vasele la fel de bine cum o faci tu, atunci e clar de ce ideea de casatorie ar putea sa nu-ti surada. Ti-ai setat propriul mod de a face lucrurile de zi cu zi si ai nevoie de un barbat foarte intelegator. Greu de gasit!

2. Relatiile nu par sa merite
Ti-ar placea sa fii intr-o relatie, dar in acelasi timp iubesti si libertatea. E frumos sa ai o companie, dar ti se pare ca niciodata nu reusesti sa gasesti pe cineva care sa te completeze perfect asa incat sa merite sacrificiul.

3. Te deprima ideea de nunta

Se spune ca fiecare fata viseaza la nunta ei inca din copilarie. E posibil insa ca pe tine sa nu te impresioneze prea tare ideea de a imbraca rochia de mireasa. Practic, pentru tine nu e un obiectiv care sa te faca fericita. Pur si simplu nu iti pasa.

4. Ai probleme cu legarea unei relatii

Daca pur si simplu nu te poti imagina alaturi de o persoana pentru tot restul vietii, e posibil sa nu iti fie menit sa te casatoresti. Casatoria este, in principiu pentru totdeauna. Daca stii ca nu vei fi fericita luandu-ti angajamente pentru toata viata, atunci e mai bine sa iei in calcul variantele alternative.

5. Esti foarte independenta

Unele persoane se simt mai bine atunci cand au pe cine se baza. Altele, in schimb, considera ca se descurca mult mai bine atunci cand sunt singure. Daca te numeri printre cele care nu cred ca au nevoie de ajutor pentru a-si plati facturile, care se descurca foarte bine cu banii pe care ii castiga, daca ai deja o cariera frumusica, e posibil ca o relatie mai mult sa strice ceea ce ai construit deja.

sursa: ele.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite