Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Selecționata de fotbal Under 14 a județului Arad va participa la Turneul Speranțelor

Selecționata de fotbal Under 14 a județului Arad va participa la Turneul Speranțelor
Comentează 0

Astăzi pe terenul sintetic Șega, Comisia de copii și juniori a Asociației Județene de Fotbal Arad , condusă de Gabriel Hărduț a organizat a doua etapă de selecție a jucătorilor născuți în anul 2004 din județ în vederea formării unei selecționate a județului Arad care să participe la Turneul Național Under 14, denumit Turneul Speranțelor.
Inițiativa este a Federației Române de Fotbal, iar echipele reprezentative ale AJF-urilor din toată țara vor fi repartizate în 8 regiuni.
Cei aleși în echipa județului nostru vor evolua în regiunea a 5-a alături de selecționatele județelor: Caraș Severin, Hunedoara și Timiș. Se va juca în sistem tur - retur.Primul joc este Arad-Caras Severin în 10.09.2017.
La această etapă a selecției au participat 41 de jucători , fiind urmăriți și aleși de antrenorii: Ionuț Popa, Sculici Cristian, Moisa Flavius, Sas Adrian, Sin Vasile, supervizati de referentul zonal F.R.F. pentru județul Arad - Oprescu Dan.
Cei trei arbitri delegați de CJA Arad , Flavius Neagu, Denis Calnacov și Cristian Turgyan au condus 3 reprize de câte jumătate de oră, cei urmăriți trecând prin trei ” site” până să fie aleși, iar asistența medicală a fost asigurată de Gheorghe Ghinga.
Pe toată durata evenimentului a asistat și președintele AJF Arad, Adrian Lucaci.
Cu numele jucătorilor care vor face parte din Selecționata județului Arad vom reveni într-un articol viitor.

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite