Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Secţia de judo a CSM Arad, la noi rezultate importante pe plan internaţional

Secţia de judo a CSM Arad, la noi rezultate importante pe plan internaţional
Comentează 1

În localitatea Kanjiza din Serbia, a avut loc Competiţia Internaţională de Judo, la care CSM Arad, în urma clasamentului pe cluburi, a obţinut trofel cel mare. “Ţinând cont de faptul că judoka de la C.S.M.Arad a concurat la acest concurs cu un număr de sportivi mai mic decât gazdele sau culuburi de judo din oraşele apropiate, am reuşit totuşi să ne situăm pe prima treaptă a podiumului în clasamentul pe echipe. Clasamentul pe echipe se face după numărul medalilor obţinute de fiecare club, nr.medalii de aur, apoi de argint, repectiv bronz”, spune antrenorul Dorin Drimbe.

Astfel judoka conduşi la marginea saltelelor de antrenorii: Lazăr Loghin, Mercea Cristian şi Dorin Drimbe au obţinut următoarele rezultate:
Loc 1 : Mercea Dvid, Pohaci Ionuţ, Mercea Cristiana, Pop Vlad, Voica Andrada, Ciopraga Andreea şi Calmar Gabriel,
Loc 2 : Pop Flavius,
Loc 3 : Socian Darius.
Au pierdut meciul pentru medalia de bronz: Tincu Alin, Maier David, Chiţurlea Vlad.

"Obiectivul principal al antrenorilor de la C.S.M.Arad, este participarea şi cu cei mai mici judoka, la cât mai multe turnee de pregătire pentru a vedea la ce nivel se află şi totodată de a-i aduce pe micii judoka la un potenţial ridicat pentru a se bate cu şanse reale la etapele finale ale Campionatelor Naţionale şi a Campionatelor Balcanice", mai spune Dorin Drimbe
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite