Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Secretarul general al PLUS, Adrian Iordache, s-a dat drept parlamentar după ce a accidentat un polițist

Un polițist de la Biroul Poliției Rutiere din Constanța a fost accidentat în timp ce patrula pe o motocicletă de către un jeep condus de un tânăr.

Secretarul general al PLUS, Adrian Iordache, s-a dat drept parlamentar după ce a accidentat un polițist
Comentează 0

În dreptul Hotelului Lido din Mamaia, plt. Leon Stoica (34 de ani) a fost izbit în plin de un jeep Mitsubishi Pajero, B-35-PAJ, condus de Adrian Iordache (23 ani), care a virat brusc stânga fără sa se asigure și călcând linia continuă.

În urma impactului, polițistul s-a răsturnat cu motocicleta și a fost internat în secția Chirurgie a Spitalului Județean din Constanța cu traumatisme la abdomen, cap, umăr și picioare.

Pentru scoaterea șoferului basma curată, tatăl său face mari presiuni. Adrian Iordache e din București, fiul avocatului Alexandru Iordache și fratele lui Mircea Iordache, implicat în traficul de țigări desfășurat prin firma Mas Med, unde statul a fost prejudiciat cu peste 80 de miliarde lei.

Așa cum l-a ajutat pe fiul cel mare să scape basma curată, așa încearcă și acum avocatul să mușamalizeze situația fiului care l-a accidentat pe polițist. Avocatul Alexandru Iordache a intervenit prompt la autoritatile constănțene, care, din nu stim ce motive, l-a prezentat drept parlamentar pe fiul său.

Adrian își face studiile în străinatate și stă mai mult prin Canada și Franța unde cu siguranță ar fi răspuns pentru faptele sale, iar fostul maior de securitate Alexandru Iordache nu ar fi avut niciun cuvânt. De remarcat faptul că fiul fostului maior de securitate, Adrian Iordache, este în prezent secretarul general al Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS), condus de Dacian Cioloș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite