Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Seara muzicii live”, un eveniment caritabil organizat de Rotaract Club Arad pentru Secția Pediatrie II


Rotaract Club Arad va organiza evenimentul caritabil anual „Seara muzicii live”, care va avea loc mâine, de la ora 19, în Sala Regele Ferdinand, sub o nouă formă.

„Seara muzicii live”, un eveniment caritabil organizat de Rotaract Club Arad pentru Secția Pediatrie II
Comentează 0

„Anul acesta am ales să ne reîntoarcem la vechi proiecte dragi nouă, să încercăm să ajutăm, pe cât posibil, Secția de Pediatrie II din Arad. De data aceata ne vom axa pe partea de aparatură medicală, ceea ce presupune costuri foarte mari. În funcție de priorități, s-a întocmit o listă, prețul aparatelor ridicându-se peste 30.000 de euro. Prioritar este un aparat numit «Analizor de gaze sanguine și electroliți» și un kit, în valoare 15.000 euro, care este absolut necesar pentru diagnosticarea si tratamentul corect al deshidratărilor severe, potențial letale la copil. Evenimentul nostru este dedicat strângerii de fonduri, iar cu ajutorul donației sugerate la intrarea în sală, vom acoperi o mică parte din necesarul pentru aparatură”, susține managerul de proiect, Sonia Camelia Ioanăș.

„Seara muzicii live” va reuni artiști cunoscuți care și-au manifestat dorința de a susține această cauză, precum: Ad Libitum Voices, Cvartetul Adagio, Duo Brothers și DJ Vice, armonizat de proiecția documentarului de scurt-metraj despre Arad, „La Belle Epoque”, într-un cadru unui cocktail party elegant. Serata va întruni entități și firme doritoare de a contibui la binele comunității, acestea rezonând pe o frecvență altruistă.

Artizani precum: YouBoutique (bijuterii), Flavius Calaj (parfumuri), Bianca Ilona (design vestimentar), Gerardo de Cristofaro (sculptor și scriitor), și altii, vor expune spre vânzare creațile lor, sustinând această cauză.

De menționat că proiectul este susținut de Rotary Club Arad, în parteneriat cu Primaria Municipiului Arad și realizat cu ajutorul: SIS Events, CitiZenit, Flair and Flame, Andreea Izdrea Photography, Ibis Style Arad, Belle by M, Gonzo Media Design, Tiparnita SRL, Daria Nistor și Gerardo de Cristofaro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite