Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Seara accidentelor pe şoseaua Arad - Sebiş

Seara accidentelor pe şoseaua Arad - Sebiş
Comentează 2

În seara de duminică, 28 februarie, în jurul orei 20,30 s-au petrecut două accidente în acelaşi timp pe Drumul Judeţean 792, Arad - Sebiş. Dacă în cel dintâi a fost implicată o Dacie la ieşirea din Arad spre Horia şi la venirea SMURD-ului, a fost găsită o victimă uşor rănită, cel de-al doilea accident s-a întâmplat între localităţile Ineu şi Seleuş şi, după cum arată autoturismul, urmările ar fi putut fi cu mult mai grave.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism Renault pe DJ 792 între localităţile Ineu şi Seleuş, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se într-un şanţ aflat pe partera dreaptă a sensului său de mers.

În urma impactului au fost răniţi uşor conducătorul autoturismului şi alţi trei pasageri, o femeie de 34 de ani şi doi copii gemeni în vârstă de patru ani. În autoturism se mai afla un tânăr de 15 ani, care însă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale de către personalul Ambulanţei”, după cum ne-a relatat insp. Lorena Pârvulescu din partea IJP Arad. 

Vasile Zărăndan

P.S. Dacă tot a făcut o practică din faptul de a lua ştiri de la noi, fără a se mai şi documenta pe teren, deşi are 10 autoturisme în dotare, site-ul www.aradon.ro este poftit „ să împrumute” liniştit şi câte o poză cu imagini „de la locul faptei”. Am decis să trecem aceasta la cheltuieli sociale, alături de pomana pe care o dăm boschetarilor ori copiilor străzii.

 

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite