Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se munceşte de zor la „fiare” în secţia de haltere a CSM-ului arădean (FOTO)

Reprezentanţii secţiei de haltere a CSM Arad produc rezultate la fiecare competiţie la care iau parte.

Se munceşte de zor la „fiare” în secţia de haltere a CSM-ului arădean (FOTO)
Comentează 0

Asta pentru că talentele trecute prin mâna antrenorilor Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan sunt cizelate cu multă atenţie. Zilele trecute sala de antrenamente am găsit trei dintre performerii halterelor CSM-ului, care trăgeau de zor la fiare pentru viitoarele competiţii. Este vorba despre Teodor Bilegan, Sebastian Călugăreanu şi Adrian Antal, toţi supervizaţi cu atenţie de antrenorul Adi Jigău.

„Pentru mine 2015 a fost un an bunicel, chiar dacă am avut de trecute peste multe accidentări. Îmi droresc în acest an cât mai multe performanţe, principal obeiectiv fiind Campionatul European din decembrie”, spune Sebastian Călugăreanu.

„Anul precedent a fost unul destul de bun, chiar cu performanţe neaşteptate pentru mine. Cu sacrificii, dar a meritat. Îmi doresc în acest an, în primul rând să fiu sănătos, rezultate la fel de bune, şi chiar un podium la Europene”, spune Adrian Antal.

„Despre cei 3 pot spune următoarele: Antal, dacă îşi face obiectivul e propus pentru Campionatul Euopean de tineret. La fel ca şi Bilegan, în timp ce Călugăreanu se pregăteşte pentru Europenele de juniori. Altfel, la ora aceasta ne mândrim cu 6 copii în loturile naţionale de juniori mici: Cosmin Krupla, Emanuel Danciu, Adelina Vizitiu, Daniela Gărgar şi Luciana Condurache. Danciu poate face o figură frumoasă la Europenele de juniori II, în timp ce Vizitiu şi Condurache sunt pe listă pentru CE al categoriei lor de vârstă”, a spus şi antrenorul Adrian Jigău.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite