Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se lucrează pe străzile N. Grigorescu şi Gh. Barițiu

Luni, 18 septembrie 2017, au început lucrările de reabilitare pe două noi străzi din municipiul Arad. Este vorba despre Strada N. Grigorescu în  lungime de 193 metri și strada Gh. Barițiu, în  lungime de 470 m.

Se lucrează pe străzile N. Grigorescu şi Gh. Barițiu
Comentează 0

Cele două artere au fost incluse în cadrul obiectivului Reabilitare străzi în Municipiul Arad, obiectiv finanțat prin Programului Național de Dezvoltare Locală de către  Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Investiția menționată mai sus cuprinde un număr de 27 de străzi, perioada de execuție a acestor lucrări de reabilitare fiind de 3 ani, respectiv 2015-2018.

Societatea care execută lucrările de reabilitare este SC SYLC CON TRANS SRL, Arad.

Lucrările de execuție au fost atribuite societății menționate ca urmare a procedurii de achiziție publică prin licitație deschisă demarată în anul  2014 și finalizată în anul 2015 prin încheierea contractului de lucrări.

Valoarea investiției actualizată la nivelul anului 2017 este de 24.316.278,42 lei din care valoarea contractului de execuție actualizat este de 23.613.146,17 lei

Lucrările de reabilitare s-au desfășurat etapizat, ele fiind corelate cu lucrările Companiei Apa Canal Arad și SC DEL GAZ SA .

Lucrările de reabilitare pe strada N Grigorescu și Gh. Barițiu vor fi finalizate la începutul lunii octombrie 2017.

(C.P.)

Galerie foto (8)


Scrie un comentariu

trimite