Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se conturează un lot competitiv la HC Beldiman în întrecerea juniorilor III

Se conturează un lot competitiv la HC Beldiman în întrecerea juniorilor III
Comentează 0

Handbalul juvenil arădean are doar 3 centre care îl reprezintă în actuala ediţie a Campionatului Naional. Tradiţia celor de la Nădlac şi Sântana e completată de noua grupare de pe harta sportului cu mingea pe semicerc din Arad, HC Beldiman. La aproape un an de la înfinţare Adriana şi George Beldiman au avut curajul de a înscrie o echipă de băieţi în competiţie juniorilor III. Şi dacă debutul a fost cu un eşec oarecum previzibil, mai cu seamă că adversarul, SCM Timişoara, este unul cu experienţă la acest nivel, în runda a doua tinerii handbalişti pregătiţi de soţii Beldiman au dat lovitura la Sîntana. Un succes care le oferă acestora un plus de moral necesar pentru meciurile următoare.

Din lotul cu care HC Beldiman atacă actuala stagiune a CN de juniori III fac parte: Mathiu Alex, Bar Rareş, Stoicovici Raul, Bartha Igor, Bobu Isac, Găulea Dragoş, Mocuţa Casian, Molnar David, Molinari Samuel, Supială Mihai, Borz Patrik, Malec Boris, Szoboszlai Cristian, Roşca Victor, Boar Andrei, Sighete Daniel şi Zagoni Roni. Aceştia au meci sâmbătă, în Sala Sporturilor, de la ora 12, în compania celor de la Şcoala Generală 7 Timişoara, într-un meci contând pentru runda a IV-a.
Cât despre viitor: "Având foarte mulţi copii în club, intenţionăm să ne înscriem şi cu fetele în Campionatul Naţional şi apoi cu cei mai mici (băieţi şi fete) la nivelul de juniori 4 şi juniori 5", a spus George Beldiman.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite