Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se apropie concursul Miss Pecica

Se apropie concursul Miss Pecica
Comentează 0

Se apropie concursul Miss Pecica, primul dintre proiectele de frumusețe organizate în județul Arad. 10 tinere au fost selectate pentru a participa la concursul devenit tradiție, care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni.

A patra zi din cadrul Zilelor orașului Pecica,  Sâmbătă, 18 mai, începând cu orele 19:00 va debuta concursul Miss Pecica, locația fiind Piața Regele Mihai I.

Tinerele locuiesc în orașul Pecica și satele aparținătoare Turnu și Sederhat, iar la finala concursului Miss Pecica vor susține probele (casual, rochii de seară și perspicacitate) în fața juriului și a publicului prezent la eveniment.

Echipa de make-up va fi condusa de Diana Redei Cauțun si Alexandra Bianca Maris cu sprijinul Madalinei Todea, Luana Vidican și Monica Rachitz. Coafura va fi realizata de Marina Palcu. Rochiile concurentelor vor fi asigurate de Rochii de Inchiriat Arad. Fotograful oficial al concursului va fi Adrian Petcu.

Câștigătoarea ediției se va califica în finala concursului Miss Arad 2024, care va avea loc în luna august la Vechiul Cazinou din Arad.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite