Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Școala Episcop Ioan Mețianu și-a deschis porțile pentru prima generație de elevi

Școala Episcop Ioan Mețianu și-a deschis porțile pentru prima generație de elevi
Comentează 0

Emoții, bucurii și multe surprize pentru primii elevi ai Școlii „Episcop Ioan Mețianu”  inaugurată anul acesta de către Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și Arhiepiscopia Aradului.

Două clase pregătitoare au început anul școlar 2022-2023 într-o atmosferă festivă de sărbătoare, în prezența invitaților, a părinților și alături de cadrele didactice. Au împărtășit bucuria lor ÎPS  Timotei Seviciu, subprefectul Aradului, Doru Sinaci, vicpreședintele CJA, Răzvan Cadar, primarul Aradului, Călin Bibarț, inspectorul școlar general, Marius Gondor.

Rectorul UAV, Ramona Lile a punctat importanța acestui moment pentru universitatea arădeană de stat și a salutat, cu emoție, pe primii elevi ai școlii. „Este un vis împlinit pentru Universitatea Aurel Vlaicu din Arad. Un vis din care fac parte acești copii minunați care au venit la școala noastră pentru a se educa și a pătrunde  în tainele cunoașterii. Mulțumim părinților care ne-au ales pentru copiii lor,  mulțumim celor care și-au adus aportul la înființarea acestei școli. În mod special mulțumim Arhiepiscopiei Aradului, colegilor de la Facultatea de Teologie al căror sprijin necondiționat ne-a ajutat să ajungem la acest moment”.

A fost prima zi la Școala „Episcop Ioan Mețianu”. O școală în care cei mici își vor ascuți mintea și își vor înnobila spiritul.

 

 

Galerie foto (62)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite