Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Școala cu prezență fizică? Iată rechizitele necesare

Odata cu reinceperea cursurilor cu prezenta fizica obligatorie, lista de rechizite trebuie actualizata pentru buna desfasurare a acestora, iar in randurile ce urmeaza va prezentam care sunt cele mai uzuale dintre acestea incat alegerea lor sa fie una simpla in conexiune directa cu necesitatea pe care o au in salile de clasa.

Școala cu prezență fizică? Iată rechizitele necesare
Comentează 1

Pentru a putea face o selectie rapida este indicat sa urmariti ofertele magazinelor online de rechizite, deoarece veti descoperii o multitudine de modele si varietati ce ii pot atrage pe cei mici, de la ghiozdane si penare viu colorate, pana la instrumentele de scris si de colorat, puteti opta pentru branduri economice sau cele de cea mai inalta calitate.

Tineti cont ca, pretul nu trebuie sa fie un imperiment in alegerea pe care o faceti, se pot gasi rechizite ieftine la o calitate medie spre superioara, mai ales atunci cand decideti sa cumparati din magazinele de specialitate ce au in oferta lor o diversitate semnificativa de produse pentru scoala, astfel veti avea garantat cele mai bune preturi pentru articolele dorite.

Nu cumparati singuri niciodata ghiozdanele sau caietele si sfatuiti-va intotdeauna cu, copii ce fel de culori si modele prefera in asa fel incat sa ii faceti sa aprecieze si sa foloseasca mult mai responsabil, oricand un caiet poate sa devina favoritul celor mici datorita copertii cu imagini ce il motiveaza sau ghiozdanul cu personajul din desene va fi mai apreciat si purat cu drag de catre acestia.

  • Instrumentele de scris

Acestea sunt foarte importante mai ales in dezvoltarea scrisului in clasele primare, este recomandat sa alegeti stilouri de calitate pentru ca, micii scolari sa isi formeze un scris ordonat, in functie de preferintele lor un stilou are scrierea subtire sau groasa, aceasta se diferentiaza prin modelul de penita pe care il are si va fi catalogat F cu scriere subtire sau M cel cu scriere medie spre groasa.

Pixurile incep sa fie folosite inca din clasele gimnaziale, iar pentru a oferii un scris cat mai eficient pentru copilul dumneavoastra este ideal sa le asigurati un necesar de culori variate astfel incat sa isi poata delimita informatiile cele mai importante de restul subiectelor, gripul cauciucat al acestora ajuta la crearea unui confort in timpul utilizarii intense in timpul orelor.

  •  Caietele

Acestea reprezinta unele din cele mai folosite articole de catre elevi, indiferent de varsta sau de clasa in care este si se pot diferentia usor, cele studentesti au formatul A4 si sunt utilizate adesea pentru luarea notitelor la materii de o importanta mai mare ce necesita un spatiu suplimentar de scriere, avand in vedere volumul informational, iar cele A5 reprezinta jumatate din cele mentionate.

Pe langa cele normale exista si caietele cu coperta din plastic, pe langa aspectul deosebit acestea au si un avantaj economic, ajungand sa fie mai ieftine in comparatie cu cele normale daca nu mai achizitionati si copertile pentru acelea, existand un cost in plus.

  • Penarele

Chiar daca optati pentru unele complet echipate sau simple tineti cont de cerintele copiilor, astfel numarul fermoarelor este important, avand o capacitate mai mare, iar pe masura ce clasa in care acesta este creste, numarul fermoarelor se micsoreaza, deoarece nu mai are nevoie de toate instrumentele. Pentru cei din clasele primare unde volumul de rechizite este mai mare este indicata alegerea unui numar de 3 buzunare, astfel creioanele colorate, cariocile, dar si stilourile si rezervele sa aiba o organizare foarte buna in acestea, ii ajuta pe cei mici in pastrarea optima a articolelor.

  • Articolele hobby si de creatie

Nu neglijati activitatiile creative pe care le puteti intreprinde cu copii, acestea sunt foarte importante in dezvoltarea creativa si gandirea logica a acestora fiind un factor important in progresul lor. Majoritatea invatatorilor aleg sa lucreze impreuna cu cei mici quilling, adica modelarea fasiilor din hartie si crearea diferitelor forme, precum flori, fluturi sau alte obiecte decorative.

Planificarea lectiilor necesita timp suplimentar, astfel profesiorii trebuie sa fie intotdeauna pregatiti cu noi activitati si tipuri de predare pentru captarea atentiei folosind diferitele moduri ce imbina invatarea si joaca. Daca spatiul din clasa este unul prea mic este indicata achizitionarea tablelor mobile pentru o interactivitate mai buna intre profesori si elevi, indiferent de varsta copiilor, tablele se pot ajusta pe inaltime si pot fi folosite o perioada indelungata in conditii optime, in acest fel se poate economisii spatiu semnificativ.

Cumpararea de rechizite scolare ieftine si potrivite este foarte importanta, indicat este sa consultati lista de produse pe care invatatorii o intocmesc la inceputul anului sau pe parcursul acestuia, pentru a vizualiza cerintele pe care le au, mai ales daca prefera anumite articole pentru desfasurarea optima a orelor impreuna cu elevii.


Scrie un comentariu

trimite