Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scene șocante, în plin centrul Vienei. Un român, împușcat mortal de poliție. Acesta își ucisese iubita cu toporul

Viena a fost zguduită marți seara de o crimă brutală care a lăsat comunitatea în stare de șoc și groază. O femeie tânără, în vârstă de doar 22 de ani, a fost ucisă cu bestialitate în cartierul Floridsdorf, într-un incident care a declanșat o masivă intervenție a poliției și a serviciilor de urgență.

Scene șocante, în plin centrul Vienei. Un român, împușcat mortal de poliție. Acesta își ucisese iubita cu toporul
Comentează 0

Un român din Viena și-a ucis iubita cu toporul

Anunțurile îngrijorătoare au început să curgă în jurul orei 20:00, când locuitorii din zona Schwaiger- și Frömmlgasse au alertat poliția cu privire la un conflict domestic violent. Sunetele de împușcături care au urmat au amplificat panica. Peste 100 de polițiști și echipaje de salvare au fost mobilizate rapid la fața locului, unde au fost întâmpinate de o scenă de groază.

Victima, Carla S., o tânără de origine chiliană, a trimis mesaje disperate către doi colegi de muncă, cerând ajutor în fața amenințării reprezentate de iubitul său, un bărbat de 26 de ani, de origine română. Potrivit informațiilor, Carla a reușit să comunice că bărbatul încerca să pătrundă cu forța în camera ei. Unul dintre colegi a sunat imediat la poliție, în timp ce amândoi s-au grăbit să ajungă la adresa femeii.

Confruntare fatală cu poliția

Când polițiștii au ajuns la fața locului, au fost întâmpinați de agresorul care, cu un topor în mână și cu bustul gol, a început să îi amenințe și să lovească înspre ei. În ciuda încercărilor de a-l calma, bărbatul a lovit violent mașina de poliție, provocând daune semnificative. Într-o situație de pericol iminent, unul dintre polițiști a deschis focul asupra agresorului, rănindu-l mortal, relatează Heute.

După neutralizarea atacatorului, polițiștii au pătruns în apartament unde au găsit trupul neînsuflețit al Carlei. Tânăra suferise răni grave la cap, provocate de același topor cu care bărbatul a atacat și polițiștii. Conform primelor investigații, crima ar fi avut loc cu puțin timp înainte de confruntarea cu autoritățile.

 Comunitatea din Floridsdorf este în stare de șoc

Comunitatea din Floridsdorf este în stare de șoc, iar vecinii sunt profund afectați de tragedie. Mulți au descris scenele de coșmar pe care le-au trăit, auzind strigătele și împușcăturile. Organele de anchetă din Viena au preluat cazul, investigând circumstanțele exacte ale crimei și motivele care au condus la acest act violent.

Se pare că agresorul era cunoscut cu probleme psihice, fiind înregistrat anterior pentru o psihoză. Aceasta ridică întrebări suplimentare despre măsurile de prevenire și protecție care ar fi putut fi luate pentru a evita o astfel de tragedie.

Această tragedie servește drept un memento dureros al importanței sprijinului pentru victimele violenței domestice. Organizațiile de ajutor, cum ar fi Linia de Ajutor pentru Femei (0800 222 555) și Linia de Urgență pentru Bărbați (0800 246 247), sunt disponibile 24/7 pentru a oferi sprijin celor în nevoie.

Moartea violentă a Carlei S. este o tragedie sfâșietoare care a zguduit Viena. În timp ce comunitatea încearcă să se recupereze după șoc, rămâne esențial ca autoritățile să investigheze complet acest caz și să ia măsuri pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Aceasta este o tragedie care subliniază necesitatea protecției și sprijinului continuu pentru victimele violenței domestice.

SURSA

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite